top of page

Božićna kuharica na dar!

Updated: Dec 8, 2021

Božić nam polako kuca na vrata, a s njime i najljepše blagdansko razdoblje. Blagdani su vrijeme mira, zajedništva i dobrog raspoloženja, a samim tim svaki taj lijepi trenutak ostavlja uspomene koje ćemo uvijek pamtiti. Kako biste i ovaj Božić zapamtili po lijepome Dida Boža je za Vas od srca pripremio mali poklon.

Sjećate li se djetinjstva i mirisa Božića? Sjećate li se mirisne jelke, bakinih kolača i mamine purice? Sigurni smo da ste se kao djeca skrivali u kuhinji i za blagdane često prije vremena uzimali mamine i bakine kolače jer niste mogli odoljeti njihovim slasticama. Kako bismo Vas vratili u djetinjstvo i prisjetili na te divne mirise i okuse donosimo Vam Didinu božićnu kuharicu. Kuharica se sastoji od 14 tradicionalnih, ali i nekih moderniziranih blagdanskih recepata koje svakako preporučamo za pripremu. Recepti su bazirani na Dida Boža prirodnim ekstra džemovima, a pripremali su ih naši dragi suradnici kojima kreative i ukusnih ideja nikada ne nedostaje.

Kada krenete s pripremom slastica pozovite i svoje ukućane te zajedno uživajte u pripremi kolača. Neka ovo bude Vaša nova tradicija i uspomena. Sada polako prionite na posao, uzmite kuhaču u ruke, skinite svoju kuharicu i izaberite omiljen recept. Želimo Vam radosne i ukusne blagdane!

Svoju kuharicu dohvatite na linku u nastavku:

Didina božićna kuharica 2021
.pdf
Download PDF • 1.35MB

0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page