top of page

Jer kvaliteta je najbitnija i glavna zvijezda vodilja. #ecodžem

Updated: Jul 20, 2020

Tradicionalna domaća receptura samo je jedna od osnova kojima se vodimo kako bi postigli što kvalitetniji proizvod za naše potrošače. #didaboza #dzem


Sigurni smo da ste svi barem jednom čuli kako su Dida Boža džemovi ukusni, da #receptura potječe iz #Dalmacije i da je Dida Boža bio stvarna osoba po kojem je brend i dobio ime. Ovaj puta ćemo Vam otkriti neke nove zanimljive činjenice ali i benefite ovih #džemova koje do sada niste imali priliku čuti. Izabrali smo neke od okusa u Didinom asortimanu za koje ćemo Vam odati posebne tajne.


  • Dida Boža Džemovi sadrže visok udio voća koje im daje bogat i neodoljiv okus. Ekološki sastojci i ručno birani plodovi odlika su ovoga džema koji ima vrhunsku kvalitetu.

  • Džemovi ne sadrže gluten, laktozu niti konzervanse pa su zbog toga privlačni ljubiteljima zdrave prehrane i osobe koje imaju intoleranciju na nešto od spomenutoga.

  • Džem Smokva sadrži 82% voća i osvojio je visoku ocjenu uz dvije zvjezdice na prestižnom izboru Superior Taste Award u Belgiji. Smokva je Didin najprodavaniji artikl a u Americi se servira kao delikatesa uz različite sireve (tvrde sireve, sireve s plemenitom plijesni, meke sireve).

  • Džem #šipak sadrži visok udio vitamina C koji je odličan za ljudsko tijelo. Od svih okusa sadrži najveći udio voća.

  • Pekmez šljiva ne sadrži dodane šećere i pogodan je za #dijabetičare. Ovo je jedini pekmez u Dida Božinom asortimanu i njegova gusta tekstura i visok udio voća daju bogati okus koji je idealan za punjenje knedli, palačinki ili jednostavno kao namaz na kruh uz šalicu hladnog mlijeka.

  • #Figgy- „zdravi“ #čoko namaz bez dodanih ulja i emulgatora. Bazu namaza čini smokva koja daje bogat okus uz kakao i lješnjake. Figgy je 2020 osvojio dvije zvjezdice na već spomenutom Superior Taste Award natjecanju. Uz bogati okus, spoj kakaa i smokve čini neodoljivu kombinaciju bez koje nećete moći zamisliti Vaš #doručak ili užinu kada ga jednom isprobate.

  • Jeste li znali da je Dida Boža #džem #aronija s dodatkom naranče koji ovom trpkom okusu daje posebnu notu. Aronija je inače #ljekovita biljka i dobar antioksidans a grm aronije zapravo pripada porodici ruža

  • Marelica i jagoda su dječji najdraži okusi a vole ih i odrasli zbog nježnog mirisa i blage neodoljive arome. Mirisi cvijeta marelice često se znaju koristiti i za pravljenje parfema.

  • Džem #Supermix je dobio spomenuti naziv jer sadrži mix super bobičastog voća borovnice, aronije i goji bobica koji su dobar antioksidans i bogat izbor vitamina za tijelo.


Ovo su samo neki od spomenutih okusa a za više informacija posjetite naš Dida Boža web.

0 comments

Recent Posts

See All

Kommentarer


bottom of page