top of page

Kad se naše ruke slože planeta spasiti se može

Povodom 22. travnja, svjetskog dana planeta Zemlje smo Vam odlučili kreativnim idejama pokazati što sve možete napraviti s Dida Boža staklenkama umjesto da ih samo bacite.

Kreativa i mašta da očuvaju prirodu mogu svašta! Napravite kreativu u svome domu u samo nekoliko koraka.

Jeste li znali: Zemlja je nekada imala planet blizanac pod nazivom Theia. Prije 4.5 svemirsko tijelo pod nazivom Theia svoju je orbitu dijelilo sa Zemljom dok nije uslijedio sudar nakon kojeg se formirao mjesec.

Ako vam nedostaje ideja poslužite se s nekim od naših prijedloga.


Svijećnjak (za 240g i 700g staklenke)Poigrajte se s vodenim bojama, ukrasnom slamom i papirima, čipkom ili trakicama i


napravite svoj veseli svijećnjak. Za ovu ideju će Vam trebati Dida Boža teglica, ukrasni papiri ili boje, lučica i malo mašte.


Vaza za cvijeće ( 240g i 700g staklenke)


Ukrasite staklenku s krep papirom ili ju obojite sa silikonom u boji. Stavite svoje najdraže proljetno cvijeće.


Kasica za sitniše (700g staklenka)


Od sada ne možete imati izliku za štednju. Izrežite gornji poklopac staklenke, ukrasite ju po svojoj želji i krenite sa štednjom. Sića po sića kućica, kamen po kamen palača. 😊

Putne posudice (30g staklenka)


Kada putujete na nekoliko dana uvijek Vam je problem složiti mali kofer sa svim potrebnim predmetima. Dida Boža staklene posudice od 30g. uvijek možete iskoristiti kao putne posudice i da u njih uliti vašu najdražu noćnu ili dnevnu kremu za lice. Možete ih koristiti i za posudicu za puder ili regenerator za kosu. Praktično i više puta uporabljivo. 😊Posudice za začine ili slatkiše (240g i 700g staklenke)

U kući nikada dovoljno posuda za začine! Sada možete jednostavno složiti lijep komplet posudica. Za začine koje koristite u većim količinama npr. šećer, brašno, sol koristite veće staklenke a za primjerice kurkumu, curry, prašak za pecivo dovoljne će vam biti 240g. staklenke . Svoje omiljene bombone ili dječje lizalice također možete stavite u Dida Boža staklenke.Čaša za deserte


Želite servirati Vaš omiljen kolač na drugačiji način. Umjesto kalupa ili čaša servirajte cheesecake, tiramisu ili puding keks u 240g. ili 700g. staklenku. Ukoliko ste veliki ljubitelj slatkog onda je veća staklenka više za Vas. 😊

Čaša za olovke, šminku, spajalice…ideja ima na pregršt samo prepustite svojoj mašti na volju i razmislite da osim zabave na taj način čuvate i prirodu.


0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page