top of page

Neb Chupin, su-osnivač Dalmatie i vlasnik Dida Bože raspravlja o sparivanju džemova i sireva

Updated: Mar 19, 2020

Pokretač prepoznatljivog sparivanja džema sa narescima predstavio je nove proizvode i otkrio iznenađujuće načine na koji se džem stapa s mesom i siromDalmatia džem od smokava postao je neizostavan proizvod u sparivanju sa sirevima. Još se sjećam kad sam ga prvi put spario s oštrim cheddarom. Savršenstvo, ime je tvoje. Za one potrošače željne isprobavanja različitih kombinacija sira, Dalmacija je nedavno lansirala tri nova proizvoda. Kako biste saznali najnovije kombinacije sparivanja sira i džemova, razgovarao sam s suosnivačem i vlasnikom Nebom Chupinom.


"Mi smo ne-GMO, organski i uvijek iznova imamo nove, zanimljive okuse", započeo je Neb. „Odlikujemo se visokim udjelom voća. Sva tri naša nova proizvoda su organska. Naš novi namaz Dalmatia Super Berry, sadrži bobičasto voće aroniju, borovnicu i goji. Drugi džem je džem od šipka, koji je obilat vitaminom C. Punog je okusa, glatke konzistencije i odlično se stapa uz sireve.“


Uz novedene nove proizvode, tvrtka za specijalizirane ekološke namaze najavila je i svoj novi Dalmatia Organic Hazelnut Spread. Napravljen bez palminog ulja je samim tim zdravija alternativa od ostalih čokoladnih namaza na tržištu.


„Svaki od ovih proizvoda ima potencijal podignuti podloge sparivanja sireva s džemovima na višu razinu. Već predviđam namaz od lješnjaka i bobica bobica na nekom Brieu. Nemoj me zvati ludim dok ga sam nisi probao!


Kako biste više saznali o novom Dalmatia asortimanu pogledajte naš ekskluzivni videozapis ispod.Džemovi su dostupni u Dida Boža webshopu pod slijedećim okusima: Smokva, Supermix, Šipak i Figgy namaz.

0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page