top of page

U planine jer tamo još ima zime!

Početak 2021. godine nam je donio snijeg u kojem smo uživali uz super dječje zimske radosti. Iako ih zovemo dječje ove radosti su namijenjene za sve uzraste.

Iako nam dolazi zatopljenje, zima još nije gotova i još uvijek možemo uživati u snijegu na planinama. No kako je i dalje zima snijeg nas uvijek može iznova iznenaditi. Evo par ideja kako super iskoristiti zimsko hladnije vrijeme:


1. Sanjkanje na obližnjem brdu

Pronađite najviše brdo u Vašem naselju, obucite najtopliju jaknu, kapu i rukavice i izvucite sanjke iz podruma. Ako nemate sanjke malo veća daska će biti dobra zamjena. Možete se i natjecati sa svojim ukućanima… Neka zabava počneeee… 😊


2. Natjecanje u grudanju

Pozovite svoju najdražu ekipu i ogranizirajte turnir u grudanju. Onaj tim čiji zadnji član ne bude pogođen grudom osvaja titulu najbolje grudaroša. Sretno!


3. Anđeli u snijegu

Obucite se toplo i s leđima uronite u snijeg. Lagano pokrečite ruke i noge i dobit ćete prekrasno bijelu figuru koja je nalik na anđela.


4. Isprobajte nove okuse čaja

Nakon super zabave na snijegu zagrijte se novim inovativnim okusima džema.

U kuhalu zagrijte vodu! Nakon što je voda prokuhala stavite ju u šalicu i dodajte dvije žlice Dida Boža omiljenog okusa džema. Mi smo ovaj puta odabrali džem od jagode. Sve dobro promiješajte i uživajte u Vašem toplom napitku.


5. Cookie natjecanje

Napravite sa svojim ukućanima natjecanje u pravljenju super kolača. Svaki ukućan mora izabrati najbolji desert.


Evo par jednotavnih recepata za pripremu:


6. Večer komedije i zabavnih igara

Pripremite igre pogađanja, jamb, uno ili neku drugu Vašu najdražu igru i zabavite se sa svojim ukućanima. Dobra komedija je također uvijek dobra ideja. Kako bi večer protekla u super slatkom iznenađenju pripremite mini palačinke kojima nitko neće moći odoliti.


0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page