top of page

Vrijeme je za planiranje odmora! Tražite mjesto gdje će o vama brinuti kao doma? Mi znamo gdje je to

Updated: Jul 20, 2020

Tražite idealno mjesto za opuštanje, bijeg od svakodnevnice i odmor? Djelić raja i mjesto za odmor je kod Dida Bože gdje će o Vama brinuti kao da ste dio obitelji.

Ovaj puta ne morate putovati daleko jer Vam je ono nadomak ruke.

Dida Boža House apartmani nalaze se u Vodicama, i u svakom smislu riječi označavaju sinonim za odmor i opuštanje.

Ovim putem imate priliku upoznati kuću u kojoj je živio Dida Boža i kroz boravak u njegovom domu otkriti mnogobrojne čari koje #Dalmacija pruža i nalazi se svega nekoliko minuta hoda od centra.

Ukoliko želite potpunu uslugu i miran i ugodan boravak u objektu su dostupna tri apartmana i Dida Boža restoran koji Vam nudi domaću kuhinju i delicije u kojima možete uživati tijekom boravka na Vašem odmoru. Kroz našu kuhinju Vam želimo predstaviti prije svega zdrava i #ukusna jela u kojima su glavni sastojci #DidaBoža proizvodi, ali Vas i naučiti kako #zdrava hrana može biti pripremljena na ukusan i neodoljiv način. Na doručku možete popiti Dida Boža #ekološku kavu, prirodni sok ili se jednostavno opustiti uz laganu glazbu s obitelji ili prijateljima. Privatna terasa u apartmanu je mjesto u kojem možete pročitati omiljenu knjigu, pojesti doručak ili jednostavno uživati na suncu.

Uz navedene objekte u sklopu #apartmana nalazi se i gift shop u kojem možete pronaći sve Dida Boža proizvode i druge autohtone delicije i slastice. Svi proizvod su zanimljivi zbog prirodnih sastojaka ali i privlačnog pakiranja pogodnog za poklon dragoj osobi ili suvenir.Vjerujemo da će Vam cjelokupan doživljaj i boravak kod nas pružiti lijepe uspomene i #opuštajući štih radi ugodnog i uslužnog osoblja, starih Didinih slika iz djetinjstva, ljepote prirode i ukusnih dalmatinskih delicija koje ćete probati. Naš zadatak je pružiti Vam istinski i #bezbrižan odmor, a Vaš zadatak je da se prepustite i uživate nakon teškog perioda koji je iza svih nas.


Taj osjećaj nije lako opisati treba ga doživjeti zato rezervirajte svoj smještaj, a mi ćemo Vas dočekati s veseljem i spremni.


Rezervacije možete napraviti na www.didabozahouse.com


Vesela i brižnag ekipa Vas već očekuje!
0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page