Započnite svoj dan s najzdravijom i najukusnijom verzijom doručka. Zobena kaša mnogima je doručak koji ne preskaču. No, kako je to čest izbor tako vrlo često ponestane i ideja kako pripremiti zobenu kašu na neki novi i ukusan način. Naša draga Ines pripremila je ovu fantastičnu kašu s kikiriki maslacem i Dida Boža džemom od jagoda. Idealna kombinacija za doručak ili kao neki desert.
ZOBENA KAŠA U STAKLENCI S KIKIRIKI MASLACEM I DŽEMOM OD JAGODA
SASTOJCI:
½ šalice mlijeka po izboru
½ šalice mljevenih zobenih pahuljica
1 ½ žlica grčkog jogurta
1 žlica kikiriki maslaca
1 žlica javorovog sirupa (možete koristiti i med)
1 žličica arome vanilije
1-2 žlice džema od jagoda Dida Boža
PRIPREMA:
Sve sastojke, osim džema od jagoda pomiješajte u staklenci.
Zatim na vrh dodajte džem te zatvorenu staklenku ostavite u hladnjaku preko noći.
Sljedeće jutro imate gotovi slatki doručak/desert!
*po želji možete na vrh dodati još malo kikiriki maslaca.
Comments