top of page
O NAMA
Pogača za džem.png
Džem, s ljubavlju...

Ljubav je tu da se dijeli, tako i mi s vama želimo podijeliti dugogodišnja iskustva i blagodati koje smo marljivo skupljali kroz razvoj i proizvodnju naših voćnih teglica. Sve ljubavi imaju neke tajne, ali mi naše želimo podijeliti s vama – otkrit ćemo vam sve kombinacije za slasne zalogaje s džemom, recepte i načine kuhanja domaćih džemova kao i dobrobiti koje proizlaze iz tradicionalno očuvanih receptura koje znaju još samo neke bake i poneki Dida. 

profile.jpg
VALENTINA BEŠEN

Finalistica izbora Gastro Zvijezda 2022. u kategoriji Najbolji kadar. Svoj blog GastroVale započela je jer voli isprobavati i eksperimentirati s različitim okusima i jelima.

 

hrana.jpg
GABRIELA MARIĆ
@hrana.jpg

Studentica I.godine diplomskog studija sestrinstva.  Za nju je kulinarstvo oblik umjetnosti koju možemo kušati, a ne samo promatrati.

Mila.jpg
MILA KOVAČEVIĆ

Magistrica ekonomije. Majka dvoje mališana. U slobodno vrijeme bavi se fotografijom i isprobavanjem novih recepata. Upravo iz ljubavi prema fotografiji nastao je i njezin Instagram profil. 

Untitled design (1).png
ANA METIKA

Od malena voljela je pripremati kolačiće, a sada svoju kreativnost primjenjuje u svojim receptima. Food bloggingom bavi se 3 godine i istinski voli i uživa u svome hobiju.

IMG_9520.JPG
ANITA BUBALO JAMBROVIĆ

Bavi se temama odgoja i obrazovanja, istraživanjem i isprobavanjem novih recepata i ideja. Zaljubljenik u kavu fotografiju, ples i dobre recepte.

2.jpg
IVANA GUDELJ TEŠIJA

Zdrava spiza je Ivani i suprugu pomogla da se osjećaju puno bolje u vlastitom tijelu. Smatra da je najvažnije od svega pronaći balans; zdravo jesti i baviti se određenim aktivnostima.

Martina%20Streharski_edited.jpg
MARTINA STREHARSKI

Food bloggingom se bavi već 4 godine, a otkad se počela hraniti plant-based otkrila je koliko je takva prehrana zdrava, bogata i raznolika.

Slika.jpeg
VALENTINA HENDIĆ

Slavonka koju je život odveo u Dalmaciju, točnije u Dubrovnik. Ljubav prema slasticama počinje kada ju je baka naučila raditi prve kolačiće.

20200222_134216_edited.jpg
TAMARA SUDIĆ

Sve što radi radi to kroz emociju, nekad slabiju, nekad jaču ali uvijek emociju i to ju gura naprijed, njeno iskonsko ja.

Andrea-1.jpg
ANDREA CUKROV

Diplomirana arheologinja i gastro blogerica. Više od 14 godina bilježi svoje gastronomske avanture na blogu Cukar.

Logo.jpg
IVANA DŽELALIJA

Ljubav prema izradi slastica, još od najranijeg djetinjstva, prerasla je u pokretanje bloga na kojem se pričaju najslađe priče o kolačima.

Mrvice portrait.jpg
ANAMARIJA HABUŠ

Medicinska sestra i radi u bolnici, ali je najsretnija kada može uniformu zamijeniti pregačom. 

94dd16c6-6a65-46ac-986a-e1b5736a1768_edited.jpg
INES KOLUNDŽIĆ

Studentica diplomskog studija fizioterapije, u slobodno vrijeme voli kuhati i smišljati nove zanimljive recepte. Vizija njezinog profila Foodilica je „voli, kuhaj uživaj“ te se nastoji toga i držati. 

254440644_282524077093952_7011565598750471041_n.jpg
MONIKA VILUS

Po struci je već 30 godina diplomirani ekonomist. Obožava kuhanje, pravljenje deserata, životinje i putovanja. Svoju ljubav prema hrani dijeli već 3 godine na svom Instagram profilu.

IMG_20220206_180801_772.jpg
NIKOLINA BEDRICA

Store managerica i zaljubljenica u modu koja svoje slobodno vrijeme posvećuje obitelji i svojoj velikoj ljubavi - kuhanju. 

P2030078_edited.jpg
TIHANA LOHINSKI FARAC

Novinarka, a u slobodno vrijeme slastičarka i zaljubljenica u kuhanje i pečenje kolača. Autorica bloga i profila Strawberry soup.

DSC_0247.jpg
BILJANA OKLOPČIĆ

Kada nije u učionici, strastvena je slastičarka amaterka, ali i fotografkinja, knjigoljupka te fitness entuzijastica. Ljubav prema pravljenju slastica naslijedila je od mame i bake.

kristina nekic.jpg
KRISTINA NEKIĆ

Agrotehničarka po struci koja se predala svojoj velikoj ljubavi - slastičarstvu. Uživa u kuhanju i isprobavanju novih recepata koje objavljuje na svom Instagram profilu.

SLIKA POGAČA.jpg
KATARINA I DAVOR

Uživaju u hrani, čitanju, te uče i pokušavaju istovremeno razvijajati kreativnost i kod njihovih curica koje jednako tako uživaju u aktivnostima u kuhinji. 

1.jpg
SARA VARGOVIĆ

Plesačica i učiteljica Yoge. Proputovala svijet i upoznala mnoge kulture i kuhinje. Vegetarijanka je, a s nama dijeli svoje omiljene zdrave recepte.

Hana_edited.jpg
HANA SMILJANIĆ
@luxuria.vita

Obožava istraživati nove okuse i igrati se sastojcima u stvaranju svojih recepata te spajati domaće okuse s onim nama daljima, orijentalnima! 

IMG_20210122_083003_000.jpg
NIKOLINA BEDRICA

Duda koja balansira između slatkog, slanog, kuhinje i sporta!

IvsDPdBs.jpeg
DORIS VALKOVIĆ

Svoju ljubav prema kuhanju i istraživanju novih okusa već nekoliko godina izražavam kroz pisanje recepata na blogu Foodoris.

Untitled design-9.png
DIDA BOŽA

Neprekidno tražimo inspiracije, kombinacije i novitete i sada želimo to sve s vama podijeliti.

Želite i vi biti dio našeg tima i uživati u ovom putovanju? Javite nam se!

Hvala!

KONTAKT
bottom of page