top of page

6 Savjeta kako iskoristiti slobodno vrijeme tokom izolacije

Svi smo barem jednom u životu poželjeli više slobodnog vremena i odmora. Problem se događa kada dobijemo slobodno vrijeme, ali ga ne znamo iskoristiti.

Za Vas smo pripremili par prijedloga kako se odmoriti, zabaviti i naučiti nešto novo a da pri tome ostanete u svome domu. Možda Vam čitajući ovo padne još koja zanimljiva ideja na pamet.


Ono što možete napraviti kako bismo se zajedničkim snagama borili protiv koronavirusa je da ostanete doma.

6 savjeta kako najbolje iskoristiti vrijeme doma


1. Naučite nove stvari

  • Naučite napraviti novo jelo

Imate vremena za isprobavanje novih recepata… Za vas smo pripremili recept Didin bezglutenski kruh koji je jednostavan za napraviti, super ukusan i pri tome zdrav. Neka Vam vaši ukućani pomognu u izradi. Zabavite se, naučite nešto novo i fino se počastite. Uz ove recepte izaberite slatka i slana jela koja smo pripremili s našim kuharima za Vas.





  • Naučite novi jezik

U doba napredne tehnologije u svojoj kući možete naučiti novi jezik brzo i jednostavno. Skinite jednu od edukativnih aplikacija (npr. aplikacija naučite 50 jezika) i naučite jezik o kojem ste oduvijek sanjali


2. Posvetite svome tijelu više pažnje/ ili njegujte svoje tijelo

  • Unesite potrebne vitamine kroz jutarnje smoothie, prirodne sokove ili ekološke džemove.

  • Napravite prirodnu masku za lice. Jeste li znali da sok od cikle osim konzumacije možete iskoristiti i kao prirodnu masku za lice. Pošto je cikla bogata antioksidansima, ona uklanja i mrtve stanice na licu, te štiti kožu od starenja. Jedan od načina stavljanja maske jest: Dodajte u posudicu žlicu soka od mrkve i Dida Boža soka od cikle. Nanesite masku s vatom na lice i ostavite da djeluje 10 minuta. Zatim isperite lice mlakom vodom.

  • Opustite se uz omiljenu glazbu


3. Uredite svoj prostor

  • Presložite ormare po bojama ili prema najdražim stvarima

  • Od praznih staklenki izradite vaze za cvijeće, ukrasne kasice ili staklenke za začine

  • Napravite si kutak za čitanje i odmor


4. Posvetite vrijeme bližnjima

  • Posvetite više slobodnoga vremena i provedite ga na najbolji način sa svojim ukućanima. Smislite zanimljive i korisne kvizove znanja, odigrajte društvene igre ili jednostavno popričajte o zajedničkim temama uz šalicu toplog čaja


5. Pogledajte dobar film, emisiju, dokumentarac

  • Nasmijte se do suza uz dobru komediju ili Vašu najdražu seriju.


6. Ostanite kod kuće

Naručite omiljene proizvode iz vlastitih domova preko weba. Za Vas smo osigurali 30% popusta ne sve artikle naručene putem Dida Boža web shopa.



0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page