top of page

Bezalkoholni punč

U ovo postblagdansko, zimsko doba svima nam dobro dođe boostanje imuniteta. Ovaj bezalkoholni punč bogat je vitaminom C iz naranče, limuna i soka nara. Uz to, sok nar je bogat antioksidansima, a ako nemate sokovnik pobrinuli smo da uživate u čistom, Dida Boža ekološkom soku nar i njegovim dobrobitima. Ovaj super osvježavajući napitak je omislislila Doris i podjelila s vama njen tajni recept. Punču također možete dodati i začine poput mljevenih klinčića i/ili cimeta ako želite kao završni touch.


 

PUNČ S NAROM

SASTOJCI:


• 2 naranče

• 1 limun

• 2 šalice Dida Boža soka nara (500 ml)

• 1 žlica javorovog sirupa (dodajte više ako volite slađe)

• 1 šalica mineralne vode

• dodatno za servirati: bobice nara, kriške naranče


PRIPREMA:


  • Iscijedite naranče i limun. U vrč dodajte iscijeđeni sok, Dida Boža sok od Nara, sirup i vodu te dobro pomiješajte.

  • U čaše ulijte napitak, bobice nara, krišku naranče i punč.



0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page