U ovo postblagdansko, zimsko doba svima nam dobro dođe boostanje imuniteta. Ovaj bezalkoholni punč bogat je vitaminom C iz naranče, limuna i soka nara. Uz to, sok nar je bogat antioksidansima, a ako nemate sokovnik pobrinuli smo da uživate u čistom, Dida Boža ekološkom soku nar i njegovim dobrobitima. Ovaj super osvježavajući napitak je omislislila Doris i podjelila s vama njen tajni recept. Punču također možete dodati i začine poput mljevenih klinčića i/ili cimeta ako želite kao završni touch.
PUNČ S NAROM
SASTOJCI:
• 2 naranče
• 1 limun
• 2 šalice Dida Boža soka nara (500 ml)
• 1 žlica javorovog sirupa (dodajte više ako volite slađe)
• 1 šalica mineralne vode
• dodatno za servirati: bobice nara, kriške naranče
PRIPREMA:
Iscijedite naranče i limun. U vrč dodajte iscijeđeni sok, Dida Boža sok od Nara, sirup i vodu te dobro pomiješajte.
U čaše ulijte napitak, bobice nara, krišku naranče i punč.
Comments