top of page

Doma za 1.Maj uz slasne ražnjiće

Ovo će biti jedan drugačiji 1.Maj, kada stara pravila više ne vrijede... Doma smo i uživamo u otkriću novih recepata, kombinacija i zadovoljstva... Što ako nemate #roštilj na #terasi?

Postoji savršeno, jednostavno rješenje kako uz čašu vina za vrijeme ručka ili večere u tren oka složite slasne #ražnjiće od samo 3 sastojka.


Sastojci:


Priprema:


Brie narežite na kockice tako da imate 4 mekane strane na koje ćete namazati #džem od smokve. Kada ste namazali džem lagano umočite svaku stranu u orah te stavite jedan po jedan na štapić.


Brzo zar ne? Sada možete napraviti i svoju verziju, te nam pošaljite fotkice s kojim ste #vinima kombinirali i u kojem ambijentu! Idemo se zabaviti!



Niste skloni slatkim zalogajima?


Imamo rješenje za one koji imaju roštilj na terasi ili u dvorištu, te koji se odlučuju za slane verzije roštilja. Sve što trebate da vaša riblja ili mesna jela dobiju "šlag na kraju" su odlični ekološki i #domaći namazi.


Namaze od zelenih #maslina možete kombinirati s #ribom sa #žara, namaz od crnih maslina s #kruhom zapečenim na žaru te #ajvar sa #ražnjićima od komadića #mesa po izboru ili #ćevapćićima.




0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page