top of page

Dosta nam je ovog krampusa zvanog 2020. godina! Želimo nešto lijepo, slasno i domaće... za sve!

Updated: Dec 4, 2020

Vjerujemo da će ove godine većina krenuti s božićnim dekorom i ugođajima u domu s obitelji ranije nego ikada do sada. Kako je dokazano da su ljudi sretniji kada su okruženi božićnim dekoracijama tako i mi želimo da čim prije postignemo osjećaj sreće i veselja u ovoj 2020. godini koja nam je donijela sve samo ne taj osjećaj.

Dolazi nam 06. prosinac, dan posvećen tradiciji koju je započeo sveti Nikola. Svi znamo da je najveći krampus ove godina upravo sama godina i da smo svi, veliki i mali, zaslužili poklončiće u naše čizmice.

Ove godine ključni pokloni su #zdravlje, #obitelj i #dom, iako ne možemo to svakome pokloniti, možemo simbolično predložiti nešto što bi moglo povezati te tri ključne stavke.

Jednu pozitivnu i prekrasnu božićnu priču nam donose Kate i Davor sa svojom obitelji, a više o njima i njihovim jelima možete saznati na Blogu Pogača.

 

Ono što možemo osigurati su namazi za zajedničku pripremu finih kolačića, grickalice za večernje gledanje božićnih filmova, priču za laku noć i kutijicu za spremanje uspomena i poklončića. Ovaj dječji poklon paket je za cijelu obitelj, za najmanje, pa i one malo veće, za samce i za parove, baš za sve. Uživajte u sadržaju ili ga darujte nekome za sv. Nikolu, Božić ili rođendan... Prigodan je za sve prilike!

Za pripremu kolačića (idealno i za palačinke) u paketu dobivate čak 2 Figgy namaza od smokve, lješnjaka i kakaa 240g koji je neodoljiva slastica i zamjena za nezdrave namaze od lješnjaka. Ne sadrži laktozu, gluten i emulgatore i obožavaju ga mali i veliki, pa i oni najveći :).

Idealno za sadašnje vrijeme i period te ostale viruse i ne-viruse koji nas okružuju odličan je Supermix ekološki džem 240g od mješavine zdravog bobičastog voća i goji bobica, pun antioksidansa koji su potrebni za održavanje imunološkog sustava.

Džem koji nas uvijek razveseli je ekološki džem jagoda 240g, mirisan, crven i jako ukusan.


Idealan džem kao dodatak:

  • sa svježim sirom, skutom, mascarponeom i ricottom

  • s oštrim kozjim i ovčjim sirom

  • u domaćim okruglicama od tijesta

  • kao preljev za tortu od sira ili sladoled

  • s müslima i jogurtom

  • kao nadjev za pite, torte i kolače

  • uz kruh, peciva, muffine, palačinke ili kroasane

  • uz razne vrste pečenog mesa

Osim pravljenja slastica, još više volimo grickati ukusne zalogajčiće koji nisu puni šećera i masnoće. Upravo je tako nešto dio ovog poklon paketa, čoko dražeji! Čoko smokvice i čoko aronija čiji nazivi govore sami za sebe, su komadići suhe smoke i aronije preliveni tamnom čokoladom. Bolje od ovoga ne može.... miješaju se u kolače, i u vruću čokoladu i ostale slasne deserte.

Na kraju dana ipak nam je najdraža uspavanka, uz naše najdraže male osobe ;). Ako ste roditelji, imate nećake, čuvate susjede, ili radite s djecom... ova slatka slikovnica Kako je Figgy spasio zelendol je idealna priča za naše male buduće super heroje koji će nas braniti od svih nedaća i spasiti svijet.


 

Trala, la trala la, stiže sveti Nikola. U čizmice čiste pokloni će doći, nijedno dijete darovima odoljeti neće moći. Dida Boža i svoju čizmicu za druge sprema, poklone će dijeliti svakoga trena.

Figgy dječiji paket u Vaš će dom brzo stići, od veselja i finog okusa sve će ukućane na noge dići. Blagdane provedite u blagostanju i miru, pjevanje božićnih pjesama uvijek je u điru.


Figgy dječji poklon paket dostupan je na www.didaboza.hr.



0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page