top of page

Dostava ekoloških proizvoda u vaše domove

U ovim izazovnim trenucima i u situaciji u kojoj se nalazimo potrebno je zaštiti sebe i svoje zdravlje te poboljšati kvalitetu prehrambenih navika.


Zašto, na koji način i koliko to košta?

Odgovor je vrlo jednostavan. 😊


Kao društveno odgovorno poduzeće zatvorili smo naše Dida Boža shopove zbog novonastale situacije. Iako smo i dalje prisutni u svim većim trgovačkim lancima, uvidjeli smo kako svakom kupcu trebamo biti pristupačni i dostupni kako lokacijski tako i cjenovno. Primijetili smo da velik broj kupaca s polica uzima najjeftinije proizvode, a pri tome ne gleda na samu kvalitetu i sadržaj. Trenutno nije vrijeme za izlaziti iz vlastitih domova, šetati po parkovima, trgovinama ili se međusobno družiti. Kako biste ekološku i zdraviju hranu mogli imati u Vašim domovima omogućili smo brzu i jednostavnu dostavu upravo kod Vas uz snižene cijene za 30%. Besplatnu dostavu ostvarite na kupnju iznad 300 kn. Odradite sigurnu i brzu kupnju za sebe, starije susjede i članove obitelji kojima je to potrebno, a narudžbu im ostavite pred vratima bez previše kontakta.


Što sve mogu naručiti?

Na web shopu Vam je dostupna cijela paleta Dida Boža proizvoda. U web košaricu u samo nekoliko klikova možete izabrati slijedeće artikle iz ponude:


· Ekološke i konvencionalne džemove - sadrže prvu klasu i visok udio voća

· Ekološki šećer - smeđi nerafinirani šećer koji se dobiva iz šećerne trske

· Ekološke sokove - 100% prirodne sokove bez dodanog šećera pogodne za dijabetičare

ali i za podizanje imuniteta

· Prirodne namaze od maslina i domaći ajvar - sadrže od 80-95% povrća

· Ekološku instant kavu - netretiranu i dobivenu prirodnim putem

· Čoko proizvode - ukusne proizvode u tamnoj čokoladi

· Smokvenjak - ukusan i nutritivno bogati snack


Na koji način?

Za odabir omiljenih okusa, informacije o cijeni ili jednostavnu narudžbu posjetite web shop iz linka u nastavku, odaberite svoje omiljene proizvode i iz topline Vaših domova ih naručite: www.didaboza.hr.


Budite odgovorni ne samo prema sebi nego i prema drugima. 😊


1 comment

Recent Posts

See All
bottom of page