top of page

IMUNOBOMBICE - Baby blue magične RAW kuglice

Sve češće radimo recepte s sastojcima koji pogoduju normalnoj funkciji imunološkog, pa tako i voe magične kuglice s posebnim sastojkom koji je poznat u svijetu sportaša i rekreativaca.

Blue magic spirulina (plava spirulina) je zaista magična radi svoje poznate plave boje koja prilikom dodavanja u hranu i napitke daje posebnu čar i ljepotu koju koriste mnogi blogeri u svijetu hrane.

Obožavamo raw zalogajčiće koji se brzo pripravljaju i mogu trajati nekoliko dana, a bogati su vitaminima E, B2 i B12, magnezijem, kalijem i manganom radi plave spiruline i badema. Dodatno doprinosi i Supermix koji je mješavina zdravog bobičastog voća i goji bobica koji su bogati nutrijentima koji su bitni za opće zdravlje čovjeka.


Sastojci:

  • 1 šalica badema

  • 1 šalica zobenih pahuljica

  • 1/2 šalica nasjeckanog kokosa

  • 1/2 žličica blue majik spiruline

Priprema:




Bademe i zobene pahuljice usitniti u prah te soupa staviti u posudu. Dodati 1/4 šalice kokosa te Supermix džem. Sve skupa zamiješati, pokriti i staviti u hladnjak 30 minuta da se stegne. u zdjelicu dodati ostatak kokosa i plave spiruline blue majik te zamiješati dok kokosove mrvice ne poprime baby plavu boju. Smjesu izvaditi iz hladnjaka, sa žličicom vaditi sadržaj i napraviti kuglice dlanovima. Nakon što ste oormili sve kuglice lagano svaku umiješati u kokos i spirulinu. Raw kuglice mogu konzumirati i djeca i odrasli.








0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page