top of page

ZOBENA KAŠA U STAKLENCI S KIKIRIKI MASLACEM I DŽEMOM OD JAGODA

Započnite svoj dan s najzdravijom i najukusnijom verzijom doručka. Zobena kaša mnogima je doručak koji ne preskaču. No, kako je to čest izbor tako vrlo često ponestane i ideja kako pripremiti zobenu kašu na neki novi i ukusan način. Naša draga Ines pripremila je ovu fantastičnu kašu s kikiriki maslacem i Dida Boža džemom od jagoda. Idealna kombinacija za doručak ili kao neki desert.


 

ZOBENA KAŠA U STAKLENCI S KIKIRIKI MASLACEM I DŽEMOM OD JAGODA


SASTOJCI:

  • ½ šalice mlijeka po izboru

  • ½ šalice mljevenih zobenih pahuljica

  • 1 ½ žlica grčkog jogurta

  • 1 žlica kikiriki maslaca

  • 1 žlica javorovog sirupa (možete koristiti i med)

  • 1 žličica arome vanilije

  • 1-2 žlice džema od jagoda Dida Boža

PRIPREMA:

  1. Sve sastojke, osim džema od jagoda pomiješajte u staklenci.

  2. Zatim na vrh dodajte džem te zatvorenu staklenku ostavite u hladnjaku preko noći.

  3. Sljedeće jutro imate gotovi slatki doručak/desert!

*po želji možete na vrh dodati još malo kikiriki maslaca.







0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page