top of page

Čoko lisnato blagdansko veselje

Updated: Dec 8, 2021

Svi se veselimo blagdanima i najljepšem razdoblju u godini, ali ponekad nemamo vremena za pripremu složenih kolača zbog ostalih obaveza koje imamo. Da ne mora sve ukusno biti i komplicirano najbolje zna @la_papanje koja nam donosi super ukusan recept s malo sastojaka i jednostavnom pripremom. Spoj lisnatog, Figgy namaza i badema ostavlja neodoljiv ukus ustima za koji će Vaši ukućani ili gosti tražiti repete.

 

Zalogajčići od lisnatog tijesta



Kako bi naša draga @la_papanje rekla: " Božićno vrime, familija na okupu, ljubav u zraku! Brzi recept od lisnatog tijesta za svakoga tko pokuca na vrata. Slatki zalogajčići u kombinaciji od namaza od smokve, lješnjaka i kakaa uz dodatak tamne čokolade i listića badema je ono šta krasi naš blagdanski stol, pa zašto ne bi i tvoj! 😍"


🎄slatkarija gotova za 25 minuta

🎄ukusno i taman slatko, a zdravo

🎄hrskavo i mirisno

🎄vrlo jednostavno i primamljivo


Sastojci:

Priprema:

Lisnato tijesto izbodite vilicom i premažite s figgyjem. Preko figgya posipajte tamnu čokoladu i badem listiće. Rubove tijesta preklopite prema unutra, te ih premažite razmućenim jajetom. Napravljeno tijesto pecite 20 minuta na 200 stupnjeva. Probaj i ti! Kombinacija je za 10! <3



Extra tip: Kako bi ovaj kolač bio još ukusniji najvažniji sastojak je ljubav. Ako ga radite s ljubavlju za svoje ukućane ili goste sigurno će ispasti savršeno. :)
0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page